10 Svi Rezultati

Pogledaj Detalje
General

Rolo Sigurnost - Garažna rolo vrata - Beograd

Beograd, Serbia

Bavimo se proizvodnjom, ugradnjom i servisom rolo vrata. Na prvom mestu nam je najvažnija sigurnost vašeg objekta kao i estetski deo. U ponudi imamo rolo vrata od pocinkovanog profila debljine 0.8, u kojoj je moguća i perforacija takođe u zeljenoj boji, aluminijumska vrata ispunjena poliuretanom što daje odličnu izolaciju, rolo rešetka koja ima za svrhu da se ne zatvori izlog u potpunosti a sa druge strane pruža i jaku sigurnost. U svim varijantama moguća je motorizacija sto uključuje lakše rukovanje.

Prikaži Na Mapi
  • Zatvoreno
  • Bez Ocene 0 Interne Ocene 0.0
Pogledaj Detalje
General

BMD KRAN-TRANS - Prevozom vangabaritnog tereta, vertikalnim transportom tereta autodizalicama I telehenderima

Beograd, Serbia

Preduzeće BMD Kran-Trans osnovano 21.07.2011 godine kao porodična firma i bavi se prevozom vangabaritnog tereta, vertikalnim transportom tereta, autodizalicama i telehenderima.

Prikaži Na Mapi
  • Zatvoreno
  • Bez Ocene 0 Interne Ocene 0.0
Pogledaj Detalje
General

NEO-F&G GRADNJA DOO - Građevinski radovi - Bačka Topola

Bačka Topola, Serbia

Ključ u ruke - Obavljamo sve vrste gradjevinskih radova - Od, grubih gradjevinskih radova kao što je rušenje objekata, kopanje temelja do izgradnje objekata od temelja do krova, zidarskih i tesarski radova, zatim fasade, pretresanje krovova, zidovi od stare cigle, česme, fontane, gipsarski radovi, pregradni zidovi, spušteni plafoni i po finalizaciji izvodimo takođe sve završne građevinske radove kao što su moleraj, zidne i podne obloge, stepeništa, izolaterski radovi, demit fasade, te dekoraterski radovi koji uključuju farbanje, moleraj, španski zid, keramičarski radovi i još mnogo toga.

Prikaži Na Mapi
  • Zatvoreno
  • Bez Ocene 0 Interne Ocene 0.0

Sign In