10 Svi Rezultati

Pogledaj Detalje
General

Rolo Sigurnost - Garažna rolo vrata - Beograd

Beograd, Serbia

Bavimo se proizvodnjom, ugradnjom i servisom rolo vrata. Na prvom mestu nam je najvažnija sigurnost vašeg objekta kao i estetski deo. U ponudi imamo rolo vrata od pocinkovanog profila debljine 0.8, u kojoj je moguća i perforacija takođe u zeljenoj boji, aluminijumska vrata ispunjena poliuretanom što daje odličnu izolaciju, rolo rešetka koja ima za svrhu da se ne zatvori izlog u potpunosti a sa druge strane pruža i jaku sigurnost. U svim varijantama moguća je motorizacija sto uključuje lakše rukovanje.

Prikaži Na Mapi
  • Zatvoreno
  • Bez Ocene 0 Interne Ocene 0.0
Pogledaj Detalje
General

BMD KRAN-TRANS - Montaža kranova, vertikalni transport i prevoz vangabaritnog tereta

Beograd, Serbia

BMD Kran Trans je porodicna kompanija osnovana 21.07.2011 koja predstavlja nekoliko poslovnih podrucija koja se medjusobno usavrsavaju, dopunjuju i imaju snazan fokus ka nasim kupcima: trasnportna tehnologija i dizalice s jedne strane i konstrukcija, montaza i transport sa druge strane. BMD Kran Trans decenijama uspesno pozicionirao na trzistu kao pruzalac kompletne usluge na ovim prostorima. Svaki od nasih zaposlenih se usavrsava svakim danom jer nas cilj je da budem jos bolji! Podrucija nasih zaposlenih su kao i nasa servisna podrucja - uspeh nase kompanije u velikoj meri je posledica individualnosti i kreativnosti nasih zaposlenih. Da bi smo zaista mogli da podnesemo svaki projekat, nudimo proverenu kombinaciju tehnologije i znanja. Sa nasim oblastima transporta, montaze i dizanja, imamo savrseno resenje za svaki zadatak koliko god on bio tezak. Kvalitet je za nas ispunjavanje zahteva nasih kupaca i samim tim osnovni uslov za nas svakodnevni rad. Fokus nasih napora je takodje bezbednost i zdravlje nasih zaposlenih, kao i zastita prirodnih resursa i zivotne sredine. Pouzdanost i fleksibilnost, svestranost i stalna poboljsanja performansi kljucne su poslovne karakteristike nase kompanije. To rade i sprovode svi zaposleni. Kvalitet nasih usluga se stalno povecava zahvaljujuci trajnom preusmeravanju i koriscenju najsavremenije tehnologije. Pravovremena obrada naloga za nas ima veliki znacaj i to je dodatni garant poverenja i zadovoljstva nasih kupaca. Preduzece BMD Kran-Trans osnovano 21.07.2011 godine kao porodicna firma I bavi se: prevozom vangabaritnog tereta, vertikalnim transportom tereta autodizalicama I telehenderima. Preduzece ima 8 zaposlenih radnika. Nasa kompanija BMD Kran Trans je firma koja posluje sirom Srbije i regiona. Mi smo profesionalni partneri za velike medjunarodne igrace, lokalne programere i izvodjace. Ako vas zanima kako mozemo pomoci vasoj kompaniji mozete nas kontaktirati. Za svu vrstu pitanja i dodatnih informacija mozete da nas kontaktirate putem emaila ili putem telefona.

Prikaži Na Mapi
  • Zatvoreno
  • Bez Ocene 0 Interne Ocene 0.0
Pogledaj Detalje
General

NEO-F&G GRADNJA DOO - Građevinski radovi - Bačka Topola

Bačka Topola, Serbia

Ključ u ruke - Obavljamo sve vrste gradjevinskih radova - Od, grubih gradjevinskih radova kao što je rušenje objekata, kopanje temelja do izgradnje objekata od temelja do krova, zidarskih i tesarski radova, zatim fasade, pretresanje krovova, zidovi od stare cigle, česme, fontane, gipsarski radovi, pregradni zidovi, spušteni plafoni i po finalizaciji izvodimo takođe sve završne građevinske radove kao što su moleraj, zidne i podne obloge, stepeništa, izolaterski radovi, demit fasade, te dekoraterski radovi koji uključuju farbanje, moleraj, španski zid, keramičarski radovi i još mnogo toga.

Prikaži Na Mapi
  • Zatvoreno
  • Bez Ocene 0 Interne Ocene 0.0

Sign In