6 Svi Rezultati

Pogledaj Detalje
Shop - Prodavnica

TESLA VODA - Neutrino Power d.o.o.

Valjevo, Serbia

TESLA VODA, dobijena iz najčistijih izvora, izgrađena od najboljih minerala, primenom tehnologija najvećeg naučnika svih vremena Nikole Tesle, čini podlogu za aktivaciju regeneracije ćelija u organizmu. U sportu, na proslavama ili svakodnevnici, jonizovano ćelijski obnovljivo dejstvo TESLA VODE je jedinstveno. Ova voda objedinjuje u sebi samo najbolje osobine nauke i prirode.

Prikaži Na Mapi
  • Zatvoreno
  • Odličan 1 Interne Ocene 5.0
Pogledaj Detalje
General

TPK D.O.O. - Proizvodnja i prodaja parfema - Economic parfemi Paraćin

Paraćin, Serbia

Kompanija "TPK" d.o.o. iz Paraćina već dugi niz godina proizvodi kvalitetne parfeme. Pre više od 15 godina stvorili smo jedinstven brend "Economic" i osvojili tržište kako naše zemlje tako i zemalja bivših Jugoslovenskih republika i Balkana. Svojim kvalitetnim proizvodima stekli smo vaše poverenje na čemu smo vam vrlo zahvalni. Tradicija kvaliteta se nastavlja i širi i na veleprodajnu mrežu, što potvrđuje da smo u vrhu u kozmetičkoj branši. Economic parfeme imate na raspolaganju preko 180 razlličitih mirisnih nota, voćnih, cvetnih, orijentalnih... Economic parfemi odišu EKSKLUZIVNIM mirisima, stvoreni od najboljih sastojaka upakovanih u kreativnoj ambalaži od 20ml, što za krajnji cilj proizvoda karakteriše VISOK KVALITET i PRISTUPAČNA CENA.

Prikaži Na Mapi
  • Zatvoreno
  • Bez Ocene 0 Interne Ocene 0.0
Pogledaj Detalje
General

Jenet DOO Montaža i Remont Pekarske Opreme - Užice

Užice, Serbia

Jenet D.O.O. je firma koja se bavi uslugama instaliranja pekarske opreme. Za naše klijente nudimo usluge montaže i remonta pekarske opreme. Veliki broj zadovoljnih klijenata govori o uspešnosti našeg dugogodišnjeg poslovanja. Za sva dodatna pitanja, predloge i nedoumice obratite nam se s poverenjem. Stojimo Vam na raspolaganju za svaki vid dalje saradnje.

Prikaži Na Mapi
  • Zatvoreno
  • Bez Ocene 0 Interne Ocene 0.0
Pogledaj Detalje
General

GEM LAGER doo

Surčin, Serbia

Prodaja ležajeva u Beogradu – Gem Lager, u svom proizvodnom programu poseduje mnogobrojne proizvode, među kojima se nalaze: ležajevi (sve vrste), krst kardani, seger prsteni, manžetne, semerinzi, vijčana roba po zahtevu, prodaja lagera, dorada lagera, rekonstrukcija lagera. Dostavu vršimo brzom poštom na teritoriji Srbije. U okviru usluga naše firme Gem Lager, prevashodno se bavimo proizvodnjom ležajeva svih vrsta, krst kardana, seger prstena, manžetni i semeringa, kao i vijčane robe po zahtevu kupca. Osim toga, na raspolaganju smo Vam i ako Vam je potrebna dorada ili rekonstrukcija lagera, a sve proizvode iz ponude dostavljamo po dogovoru na Vašu adresu.

Prikaži Na Mapi
  • Zatvoreno
  • Bez Ocene 0 Interne Ocene 0.0
Pogledaj Detalje
General

Dals doo - Distribuciji metražne robe - Tekstil Novi Sad

Novi Sad, Serbia

Dals doo ima višegodišnje iskustvo u tekstilnoj industriji, prvenstveno je osnovano kao zanatska trgovinska radnja koja je kasnije prerasla u porodični biznis i preimenovana je u društvo sa ograničenom odgovornošću. Višedecenijsko iskustvo u distribuciji metražne robe kao i veliki broj zadovoljnih klijenata, najbolja su preporuka da DALS već od danas postane i Vaš pouzdan poslovni partner.

Prikaži Na Mapi
  • Zatvoreno
  • Bez Ocene 0 Interne Ocene 0.0

Sign In