17 Svi Rezultati

Pogledaj Detalje
General

MOBIL - ŠPED DOO - Carinjenje - Carinsko posredovanje

Kragujevac, Serbia

Naša glavna delatnost je međunarodna špedicija, koju obavljamo kvalitetno i pouzdano, a pristupačna cena naših usluga je zagarantovana. Bavimo se: međunarodnom špedicijom, uvozno izvoznim carnjenjem, skladištenjem robe, privremenim izvozom i takozvanim oplemenjivanjem robe. Prepoznatljivi smo po pristupačnim cenama i kvalitetnim uslugama, a posvećenost naših zaposlenih je na vrhunskom nivou. Trudimo se da svakom klijentu maksimalno izađemo u susret i u najkraćem vremenskom roku njegovu robu odvezemo do željene adrese. Iza nas su godine iskustva kad Iza nas su godine iskustva kad je ova delatnost u pitanju pa nam se s poverenjem možete obratiti, a naš tim će Vam izaći u susret i pružiti sve relevantne informacije.

Prikaži Na Mapi
  • Zatvoreno
  • Bez Ocene 0 Ocena 0.0
Pogledaj Detalje
General

Sanitetski prevoz pacijenata AS - Beograd

Beograd, Serbia

Vršimo prevoz do bolnica, staračkih domova, banja ili privatnih destinacija kako na užem ili širem području Beograda, tako i širom zemlje i inostranstva. Sarađujemo sa dijagnostičkim centrima, domovima zdravlja, privatnim klinikama, laboratorijama i terapeutskim centrima. Pružamo usluge iznajmljivanja naših specijalno opremljenih vozila za dežurstva na sportskim, kulturnim i drugim manifestacijama. Nudimo popuste za prevoz jedne ili više osoba na dijalizu sa povratkom na početnu adresu. Možete nas kontaktirati 24h dnevno 365 dana u godini. Na užoj teritoriji Beograda stižemo u roku od 15min od Vašeg poziva. Ukoliko nas ranije kontaktirate možemo zakazati tačno vreme našeg dolaska kako biste izbegli čekanje.

Prikaži Na Mapi
  • Otvoreno Sad
  • Bez Ocene 0 Ocena 0.0
Pogledaj Detalje
General

Šlep služba Prijepolje - TRANSPORTER - (Towing Service - Abschleppdienst)

Prijepolje, Serbia

Šlep služba TRASPORTER uspešno posluje dugi niz godina na teritoriji Republike Srbije i u inostranstvu. Uslužno vršimo prevoz automobila i ostalih vozila iz svih zemalja Evrope. Šlep služba TRANSPORTER je profesionalna služba za pomoć na putu, posedujemo specijalna vozila opremljena za prevoz kako novih tako i vozila koja su imala saobraćajnu nezgodu ili kvar. Vršimo prevoz automobila, motorcikala, putničkih, mini van, terenskih, kombi vozila i kamp kućica. Ostvarili smo uspešnu saradnju sa brojnim auto kućama, auto mehaničarskim, lakirerskim, električarskim i ostalim servisima širom Srbije. Profesionalizam, iskustvo,cena i predanost poslu garantuju vam saradnika na kog se možete osloniti 24 časa dnevno 7 dana u nedelji.

Prikaži Na Mapi
  • Otvoreno Sad
  • Bez Ocene 0 Ocena 0.0
Pogledaj Detalje
General

Kombi prevoz putnika Vršac - MAJKIĆ

Vršac, Serbia

„Kombi prevoz Majkić“ je specijalizovana firma za prevoz putnika i robe na teritoriji Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Austrije, Nemačke, Švajcarske i Francuske. Bezbedno i udobno putovanje danas nema cenu, stoga naš glavni cilj, ujedno i misija jesu da svojim korisnicima to i obezbedimo, 24/7, bilo da je u pitanju gradska vožnja, međugradska vožnja ili vožnja van granica Republike Srbije. Pružamo uslugu prevoza putnika od vrata do vrata kombijima, u kojima možete da uživate u vrlo komfornom i opuštenom putovanju uz wi-fi, kafu i sokove, gde maksimalni broj putnika nikada nije veći od 6. Pored toga bavimo se i prevozom robe i stvari teretnim vozilima u zemlji i inostranstvu.

Prikaži Na Mapi
  • Otvoreno Sad
  • Bez Ocene 0 Ocena 0.0
Pogledaj Detalje
General

Šlep služba i auto delovi ACA - Aranđelovac

Aranđelovac, Serbia

Delovi za sve tipove Audi I VW vozila od 1995-2008 godine proizvodnje. Modele koje bi izdvojili iz ponude su: - Audi A3 - Audi A4 - Audi A6 - VW Golf - VW Passat. Delovi su originalni vrhunskog kvaliteta sa vozila iz uvoza. Garancija na delove kupljene kod nas. Delove šaljem kurirskim službama na teritoriji čitave Srbije. Nudimo i mogućnost ličnog preuzimanja. U našem servisu možete dobiti uslugu ugradnje delova. Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona.

Prikaži Na Mapi
  • Otvoreno Sad
  • Bez Ocene 0 Ocena 0.0

Sign In