52 Svi Rezultati

Pogledaj Detalje
General

MOBIL - ŠPED DOO - Carinjenje - Carinsko posredovanje

Kragujevac, Serbia

Naša glavna delatnost je međunarodna špedicija, koju obavljamo kvalitetno i pouzdano, a pristupačna cena naših usluga je zagarantovana. Bavimo se: međunarodnom špedicijom, uvozno izvoznim carnjenjem, skladištenjem robe, privremenim izvozom i takozvanim oplemenjivanjem robe. Prepoznatljivi smo po pristupačnim cenama i kvalitetnim uslugama, a posvećenost naših zaposlenih je na vrhunskom nivou. Trudimo se da svakom klijentu maksimalno izađemo u susret i u najkraćem vremenskom roku njegovu robu odvezemo do željene adrese. Iza nas su godine iskustva kad Iza nas su godine iskustva kad je ova delatnost u pitanju pa nam se s poverenjem možete obratiti, a naš tim će Vam izaći u susret i pružiti sve relevantne informacije.

Prikaži Na Mapi
 • Zatvoreno
 • Bez Ocene 0 Interne Ocene 0.0
Pogledaj Detalje
General

Sanitetski prevoz pacijenata AS - Beograd

Beograd, Serbia

Vršimo prevoz do bolnica, staračkih domova, banja ili privatnih destinacija kako na užem ili širem području Beograda, tako i širom zemlje i inostranstva. Sarađujemo sa dijagnostičkim centrima, domovima zdravlja, privatnim klinikama, laboratorijama i terapeutskim centrima. Pružamo usluge iznajmljivanja naših specijalno opremljenih vozila za dežurstva na sportskim, kulturnim i drugim manifestacijama. Nudimo popuste za prevoz jedne ili više osoba na dijalizu sa povratkom na početnu adresu. Možete nas kontaktirati 24h dnevno 365 dana u godini. Na užoj teritoriji Beograda stižemo u roku od 15min od Vašeg poziva. Ukoliko nas ranije kontaktirate možemo zakazati tačno vreme našeg dolaska kako biste izbegli čekanje.

Prikaži Na Mapi
 • Otvoreno Sad
 • Bez Ocene 0 Interne Ocene 0.0
Pogledaj Detalje
General

Šlep služba Prijepolje - TRANSPORTER - (Towing Service - Abschleppdienst)

Prijepolje, Serbia

Šlep služba TRASPORTER uspešno posluje dugi niz godina na teritoriji Republike Srbije i u inostranstvu. Uslužno vršimo prevoz automobila i ostalih vozila iz svih zemalja Evrope. Šlep služba TRANSPORTER je profesionalna služba za pomoć na putu, posedujemo specijalna vozila opremljena za prevoz kako novih tako i vozila koja su imala saobraćajnu nezgodu ili kvar. Vršimo prevoz automobila, motorcikala, putničkih, mini van, terenskih, kombi vozila i kamp kućica. Ostvarili smo uspešnu saradnju sa brojnim auto kućama, auto mehaničarskim, lakirerskim, električarskim i ostalim servisima širom Srbije. Profesionalizam, iskustvo,cena i predanost poslu garantuju vam saradnika na kog se možete osloniti 24 časa dnevno 7 dana u nedelji.

Prikaži Na Mapi
 • Otvoreno Sad
 • Bez Ocene 0 Interne Ocene 0.0
Pogledaj Detalje
General

Svečana Sala BLIZANCI M&J - Sremska Mitrovica - Sala za proslave

Sremska Kamenica, Serbia

SALA ZA PROSLAVE BLIZANCI J I M SREMSKA MITROVICA Svečana sala “Blizanci” je idealna za sve vrste Vaših proslava. Organizujte svadbu i veridbu, krštenja i rodjendane, poslovne ručkove i prezentacije, slave i žurke i pozovite do 100 osoba. Rezervišite po veoma povoljnim cenama.

Prikaži Na Mapi
 • Otvoreno Sad
 • Bez Ocene 0 Interne Ocene 0.0
Pogledaj Detalje
General

BMD KRAN-TRANS - Montaža kranova, vertikalni transport i prevoz vangabaritnog tereta

Beograd, Serbia

BMD Kran Trans je porodicna kompanija osnovana 21.07.2011 koja predstavlja nekoliko poslovnih podrucija koja se medjusobno usavrsavaju, dopunjuju i imaju snazan fokus ka nasim kupcima: trasnportna tehnologija i dizalice s jedne strane i konstrukcija, montaza i transport sa druge strane. BMD Kran Trans decenijama uspesno pozicionirao na trzistu kao pruzalac kompletne usluge na ovim prostorima. Svaki od nasih zaposlenih se usavrsava svakim danom jer nas cilj je da budem jos bolji! Podrucija nasih zaposlenih su kao i nasa servisna podrucja - uspeh nase kompanije u velikoj meri je posledica individualnosti i kreativnosti nasih zaposlenih. Da bi smo zaista mogli da podnesemo svaki projekat, nudimo proverenu kombinaciju tehnologije i znanja. Sa nasim oblastima transporta, montaze i dizanja, imamo savrseno resenje za svaki zadatak koliko god on bio tezak. Kvalitet je za nas ispunjavanje zahteva nasih kupaca i samim tim osnovni uslov za nas svakodnevni rad. Fokus nasih napora je takodje bezbednost i zdravlje nasih zaposlenih, kao i zastita prirodnih resursa i zivotne sredine. Pouzdanost i fleksibilnost, svestranost i stalna poboljsanja performansi kljucne su poslovne karakteristike nase kompanije. To rade i sprovode svi zaposleni. Kvalitet nasih usluga se stalno povecava zahvaljujuci trajnom preusmeravanju i koriscenju najsavremenije tehnologije. Pravovremena obrada naloga za nas ima veliki znacaj i to je dodatni garant poverenja i zadovoljstva nasih kupaca. Preduzece BMD Kran-Trans osnovano 21.07.2011 godine kao porodicna firma I bavi se: prevozom vangabaritnog tereta, vertikalnim transportom tereta autodizalicama I telehenderima. Preduzece ima 8 zaposlenih radnika. Nasa kompanija BMD Kran Trans je firma koja posluje sirom Srbije i regiona. Mi smo profesionalni partneri za velike medjunarodne igrace, lokalne programere i izvodjace. Ako vas zanima kako mozemo pomoci vasoj kompaniji mozete nas kontaktirati. Za svu vrstu pitanja i dodatnih informacija mozete da nas kontaktirate putem emaila ili putem telefona.

Prikaži Na Mapi
 • Zatvoreno
 • Bez Ocene 0 Interne Ocene 0.0
Pogledaj Detalje
General

Jenet DOO Montaža i Remont Pekarske Opreme - Užice

Užice, Serbia

Jenet D.O.O. je firma koja se bavi uslugama instaliranja pekarske opreme. Za naše klijente nudimo usluge montaže i remonta pekarske opreme. Veliki broj zadovoljnih klijenata govori o uspešnosti našeg dugogodišnjeg poslovanja. Za sva dodatna pitanja, predloge i nedoumice obratite nam se s poverenjem. Stojimo Vam na raspolaganju za svaki vid dalje saradnje.

Prikaži Na Mapi
 • Zatvoreno
 • Bez Ocene 0 Interne Ocene 0.0
Pogledaj Detalje
General

Šlep Služba Nikola Zrenjanin

Zrenjanin, Serbia

Šlep služba Zrenjanin: - Prevoz automobila u zemlji i inostranstvu - Prevoz kabastog tereta - Prevoz poljoprivredne mehanizacije - Prevoz radnih mašina - Prevoz brodova - Prevoz čamaca - Prevoz košnica i pčelarskih kontejnera Transport vozila iz inostranstva se vrši šlep kamionima, po potrebi sa prikolicom. Posedujemo prikolicu velikih dimenzija (mogu stati dva vozila), za prevoz u zemlji do 4T, a u inostranstvu 2,7T.

Prikaži Na Mapi
 • Otvoreno Sad
 • Bez Ocene 0 Interne Ocene 0.0

Sign In