FAQ

1.Zainteresovan sam za postavljanje reklamnog listinga na FIRMA.co.rs. Kako da ostvarim taj korak.
Postavljanje listinga se vrši na više načina, online automatskom registracijom na FIRMA.co.rs klikom na sledeći link.

2.Da li je moguće postavljanje listinga putem telefona?
Naravno, postavaljanje listinga se može izvršiti i preko telefona, usmeno kroz tele operaterski razgovor u trajanju od maksimalnih 10 minuta.

3.Da li je moguće postavljanje listinga putem E-mail?
Takođe postavljanje listinga je ostvarivo i putem E-maila, gde je potrebno da nam pošaljete sve relevantne podatke o Vašoj firmi, sa pratećim fotografijama kao i kontakt podacima.

4.Koliko je vremensko postojanje listinga od momenta objave?
Vremensko trajanje postojanja listinga od momenta objave iznosi 1 godinu, 2 ili 3. Takođe postoji i neograničen oblik prikazivanja koji se usmeno može dogovoriti i definisati.

5.Koliko je vremensko postojanje besplatnog listinga?
Besplatan listing ima vremensko postojanje neograničeno do kraja 2020. godine.
Po nastupanju kalendarske 2021. godine besplatni listing više nisu u opticaju.

6.Koliko iznosi cena za jednu godinu objavljivanja lisinga firme na FIRMA.co.rs?
Cena je uvrdjena po cenovniku koji se nalazi u glavnom meniju. Cena je utvrđena od momenta puštanja u rad portala FIRMA.co.rs i data cena se neće menjati do kraja kalendarske 2022. godine.

7.Koji su benefiti postavljanja listinga firme na FIRMA.co.rs?
Benefiti postavljanja informacija i ponude vaše firme na FIRMA.co.rs su pre svega bolje pozicioniranje Vašeg opšteg postojanja firme na internetu kroz sistem NAT-a. FIRMA.co.rs se ubraja medju prvih 20 poslovnih imenika u Srbiji i zauzima u svim dosadašnjim situacijama više od 90% prikazivanja svih listinga na prvoj stranici googla. Prateći benefiti predstavljaju takođe kvalitetno predstavljanje firme na našem portalu sa svim pratećim fotografijama i video materijalom. Svakom listingu se pristupa studiozno i teži se kreirati što bolji nastup u okvirima FIRMA.co.rs portala. Pregled listinga je identičan kako na mobilnoj pretrazi tako i računaru.

8.Da li FIRMA.co.rs može vratiti novac ako rezultat nije ostvaren a prethodno usmeno je dogovoren?
FIRMA.co.rs vrši povrat novca svim nezadovoljnim klijentima koji smatraju da njihov uložen novac nije opravdao investiciranje u reklamiranje putem FIRMA.co.rs portala. Sve vrste primedbi su otvorene i FIRMA.co.rs maksmialno izlazi u susret kako bi svaki klijent bio zadovoljan u potpunosti.

9.Da li FIRMA.co.rs ima dodatne benefite SEO optimizacije?
Pored pretraživanja na sajtu FIRMA.co.rs, banner reklamiranja kao i istaknutih listinga postoji mogućnost kreiranja dodane SEO optimizacije za kompanije kojima je to potrebno zbog prevelike konkurencije tj. firme koje teže postići poziciju 1 od prva tri za određene ključne reči. Takav aranžman zahteva kreiranje posebne ponude nakon postojeće analize gde se tačno definišu mogućnosti i finansijski okviri realizacije.

Sign In